Tifozët nxjerrin parullën në stadiumin “Air Albania”: Lidhje Kosovë – Shqipëri, jo Open Balkan me Serbi…

Ka bërë xhiron e rrjeteve sociale një banderolë e hapur në stadiumin Air Albania në ndeshjen midis Shqipërisë dhe Izraelit, e vlefshme për Grupin 2 të Ligës B të Kombeve.Lidhje Kosovë-Shqipëri, jo Open-Balkan me Serbi” – ishte një prej banderolave që ka marrë mjaft duartrokitje në stadium. Një tjetër banderolë e hapur në nisje të ndeshjes ishte “Unitet States Of Albania” një ironi me Simpsons.

Advertisement