Ka çaste, kur rastësia kthehet në diçka të përsosur/ Majko uron 31 vjetorin e PS me foton e Nanos dhe Dritëro Agollit(Foto)

Pandeli Majko ka uruar 31 vjetorin e Partisë Socialiste. Në kujtim të kësaj dite socialisti ka shpërndërë një urim veçantë.Deputeti ka zgjedhur një foto të Fatos Nanos dhe Dritëro Agollit për të përcjellë mesazhin e tij në këtë ditë të rëndësishme për socialistët.

“Shumica e jetës së njeriut, është veprimtari plotësuese.
Ka çaste, kur rastësia kthehet në diçka të përsosur, siç ishte 12 qershori i 31 viteve më parë.
Gëzuar ditëlindjen Familja ime, Partia Socialiste!’ shkruan Majko.
Advertisement