I dedikoi këngë asaj dhe të motrës/ Megi Pojani: “Lironi Cllevion (video)

Kleviol Ahmeti, apo i njohur si Cllevio, ka qenë kryefjalë e mediave gjatë ditëve të fundit dhe tani ndodhet në qeli dhe ka gjyqin e radhës shumë shpejt. Me këngën “Paridi”, ku Cllevio ka përmendur dy motrat Pojani, Megi shihet duke vallëzuar nën ritmet e këngës ndërsa kërkon dhe lirimin e Cllevios! “Lironi Cllevion”, thotë Megi.

Advertisement