Zgjohu popull, viktima je ti/ Avokati Adriatik Lapaj: “Duhet të marrim frerët e ndryshimit pasi kemi arritur fundin”

Avokati i njohur Adriatik Lapaj teksa flet për situatën kriminale në vend, i konsideron këto akte të terrorizimit të qytetarëve si një dëm i madh psikologjik, njëkohësisht theksoi se kjo gjë duhet të luftohet nga drejtësia. Ai e konsideron krejtësisht normale që në këtë shoqëri t’i japësh lek mjekut dhe prokurorit, pasi qytetarët e kanë kthyer në mënyrë jetese. Por theksoi se kjo gjë duhet të ndryshohet duke nisur me reflektimin që tani.

Mbjellja e terrorit duhet të luftohet me dhunën e ligjit në mënyrën më të fortë të mundshme. Në kemi arritur fundin nuk ka më poshtë se kaq” . Ne po korrim atë që kemi mbjellur. Duhet të fillojmë të mbjellim tjetër model dhe të tjera bimë.

Mosreagimi i njerëzve është i çuditshem. Ne si shoqëri për fat të keq po mësohemi me të keqen. Na duhet të marrim frerët e ndryshimit me njerëz që kanë guximin të dalin kundër rrymës.,,

Po korrim atë që kemi mbjellur. Duhet të fillojmë të mbjellim tjetër model dhe të tjera bimë. T’i themi njerëzve të priren nga e mira, dhe t’i themi të mos i hedhin baltë të mirës. Ne duhet të mbjellim tani të mirën që ta korrim pas disa vitesh”, tha Avokati Lapaj në ”Top channel

Advertisement