“S’mban më ujë pilafi”/ Shqipëria ngrihet kundër rritjes së çmimeve …sot ora 18.00

Siç është paralajmëruar në rrjetet sociale, sot në ora 18.00 do të ketë protestë qytetare para kryeministrisë kundër rritjes së çmimeve. Ndërkohë sipas organizatorëve protesta do të jetë qytetare për të manifestuar kundër shtrenjtimit të çmimeve, të cilat janë rritur deri në 30 apo edhe 60 përqind. Mbetet të shikohet sa do të jetë numri i pjesmarrësve për të gjykuar se sa është varferia dhe shtrenjtimi i jetës ekonomike…

Advertisement