Provimit e Maturës Shtetërore/ Shërbimet e Rendit angazhim maksimal për përmbushjen e procesit në Korçë(Foto)

Shërbimet e Rendit dhe Sigurisë Publike, të angazhuara maksimalisht për mbarëvajtjen e zhvillimit të provimit të Maturës Shtetërore. Ditën e sotme, nga shërbimet e Rendit dhe Sektorit të Policisë Rrugore janë marrë të gjitha masat e nevojshme, në çdo shkollë të qarkut Korçë, ku maturantët iu nënshtruan provimit të tretë të Maturës Shtetërore, deri në përfundim të procesit dhe transportimin e materialeve shkollore.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë uron maturantët në të gjithë vendin suksese të mëtejshme!

Advertisement