Rama promovon turizmin në Korçë/ Njihuni me “Shtëpinë e Kuajve” ku mund te shijoni garat me kuaj apo guidat në natyrë mes pyjeve e shtigjeve malore(Foto)

🏕️🏇”Shtëpia e Kuajve” mes Korçës dhe Voskopojës, është një tjetër sipërmarrje e mbështetur nga qeveria përmes AZHBRKrejt i veçantë nga shumë të tjerë, ky agroturizëm krahas bujtinës dhe restorantit me gatime tipike korçare, ka ndërtuar edhe një pistë të madhe hipizmi prej 3500 m2 sipërfaqe. Me 20 kuaj në dispozicion të turistëve, këtu mund të shijoni nga garat me kuaj, tek guidat në natyrë mes pyjeve e shtigjeve malore, ku do të zbuloni një peisazh fantastik me kisha të vjetra e resurse të tjera të natyrës së bukur të Voskopojës⛪🌳🥘🫐🥙 TëBashkuarJoTëNdarë🫶 ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱 SkaKohëPërPushim shkruan Rama.

Advertisement