Blero vihet në siklet nga gazetarët kur e pyesin për martesën / Ja pergjigjja befasuese që…

Prej disa javësh në media ka qarkulluar lajmi se Blero dhe Afrona i kanë dhënë fund martesës së tyre e këto lajme i përforcoi më shumë fakti që dyshja hoqën dhe njëri-tjetrin nga rrjetet sociale. Të kontaktuar më parë nga mediat asnjëri prej tyre nuk ka pranuar të flasë.

Por në intervistën e tij të fundit Blero është zënë ngushtë.

I pyetur nga “Prive”, Blero u përgjigj: “Ju keni punën tuaj, unë punën time. Instagramin tim nuk e menaxhoj vetëm unë, por kompania. Kurse Afronën pyeteni vetë”.

Pyetjes: “A jeni ndarë”, Blero iu përgjigj: “S’kam koment”.

Advertisement