Kishte krijuar lidhje të dyfishtë në rrjetin e ujësjellësit në Korçë / Policia procedon 57- vjeçarin…

U referuan materialet në Prokurori dhe filloi procedimi penal në gjendje të lirë për shtetasin Y. Xh., 57 vjeç, banues në Korçë, për veprën penale “Shkatërrimi i rrjetit të ujësjellësit”, pasi gjatë kontrollit të ushtruar në banesën e këtij shtetasi, punonjësit e Ujësjellës Kanalizimeve Korçë kanë konstatuar një lidhje të dyfishtë në rrjetin e ujësjellësit.

Advertisement