Çmendet moti në Korçë/ Shiu dhe breshëri shkaktojnë dëme te mëdha në bujqesi (Video)

Moti ka marrë një kthesë të fortë nga dielli dhe temperaturat e larta në rrebeshe shiu dhe breshër. Ditën e sotme rreshje të fuqishme breshëri ka goditur një pjesë të juglindjes së vendit , të cilat kanë nisur paraditen e sotme dhe kanë zgjatur më shumë se 30 minuta duke dëmtuar kështu jo vetëm të mbjellat dhe vreshtarinë e fermerëve, por edhe drutë frutorë .Dëmet me të mëdha janë shkaktuar në fshatin Pendavinj, Cangonj, Vranisht ,Progër apo edhe ne zonen Orman-Pojan.


Advertisement