Acarohet nga pyetja/ Rama fut në “riedukim” një tjetër gazetar(Debati)

Kryeministri Edi Rama ka futur në “riedukim” një tjetër gazetar, pasi ky i fundit e nervozoi duke i drejtuar një pyetje ministres Olta Xhaçka. Gazetari Klevin Muka pyeti ministren, por ka ndërhyrë kryeministri i cili nuk ka pranuar që të japë përgjigje.

Diskutimi me Ramën:

Edi Rama :Do të kalosh në riedukim si Ambrozia dhe për 3 muajtë e ardhshëm nuk jeni i mirëpritur në takimet tona dhe konferencat.

Klevin Muka:Se kuptoj, a e keni vendosur vetë ju Kodin Etik?

Edi Rama: Siç pe, me Ambrozian korrektësia ishte dhe për pyetje të përsëritura pa asnjë kuptim do të kesh një riedukim për 3 muaj që i bie korrik, gusht, shtator. Në tetor eja dhe je i mirëpritur, sepse e para në Kodin Etik të gazetarit dhe të Konferencës ka një normë që quhet respekt.


Advertisement