32 vjeçari nga Tirana: “Me 450 mijë lekë nuk bën dot asgjë,mbetëm beqar këtu është skandal, me ik natën(video)

Jeta në Shqipëri sa po vjen dhe po bëhet më e vështirë dhe zgjidhja duket se është vetëm emigrimi, pasi këtu s’ka shumë shpresë se mund të ndryshojë situata. Një 32-vjeçar që punon faturino dhe merr 450 mijë lekë rrogë në Tiranë në BoxPop e Abc, shprehet se kjo rrogë nuk i del për asgjë dhe po merr ilace nga stresi i tepërt. “Marr gjilpëra dhe ilaçe nga stresi i tepërt. Po flejmë gjumë për të kursyer një vakt bukë. Nuk kemi për të ngrënë. Ngelëm beqarë, nuk gjejmë dot një nuse për të krijuar familje.

Këtu jetojnë ato që bëjnë budalliqe dhe kanë makina luksi ndërsa shtresa jonë nuk jeton dot. Paga nuk del për asgjë. Kjo është jeta këtu. 120 lekë buka, 60 lekë një mollë dhe 80 lekë një dhallë, bëjnë 280 lekë, pra vetëm një vakt.

Këtu është skandal, me ik natën. Vetëm këto bëjnë 280 lekë, po deri në darkë? Nje vakt e ha, një vakt fli gjumë se nuk ia del dot, kursejmë ushqimin. Ngelëm beqar, s’vjen nusja me 450 mijë lekë se c’do bëjë me aq. Do iki jashtë sa më shpejt të jetë e mundur”, thotë ndër të tjera i riu nga Tirana. SHIKO VIDEON


Advertisement