Do ia pres fytin../ Stresi kërcënon radikalistin fetar: Jam betuar….

Reperi i njohur Stresi ka kërcënuar së fundmi me jetë radikalistin fetar, Luigj Marku. Kjo ka ardhur pasi Marku e ofendoi rëndë në rrjetet sociale, teksa e ka sharë gjithashu me fjalë banale reperin dhe e ka ofenduar nga nëna. Ndërkohë Stresi ka kërcënuar publikisht duke thënë se “do i presë fytin Luigj Markut”. Ai tha se do shkojë deri në Dublin, ku mendohet se jeton 36-vjeçari, dhe do e bëjë copa-copa live .Reperi bëri deklaratat gjatë një video-live me shokun e tij, Aleks Visha, ku u shpreh: “Mbajeni mend që do ta gjej, ky babloku atë Luigj Markun do shkojë në Dublin ta kapë. Po e zura do ia pres fytin atij p* r**i! Ja tregoj unë atij, jam betuar. Kam me bo copa-copa live atë njeri. Çfarë do i bëj atij që shan.”

Luigj Marku publikon video në Tik-Tok ku kërcënon dhe ofendon myslimanët, si edhe shpreh mbështetjen për ata që vrasin myslimanët, madje ka thënë fjalë fyese edhe për librin e shenjtë të Kuranit.

“Do ja u shker* kuranin, e xhaminë, gjak prishur, do ja u q* hoxhën në b**, ja u q qeni nanën, ju jeni mbeturina turqish”, thotë ai në një video.

Ai u bënë thirrje myslimanëve që mos ta quajnë vetën shqiptarë por turq. Luigj Marku raportohet se është shpallur në kërkim edhe nga policia shqiptare.


Advertisement