Shpëtoi nga mbytja vëllain dhe shokun 15-vjeç/ Ky ështe heroi 18-vjeçar Anri Kashiku(Foto)

Ky është 18 vjeçari, Anri Ashiku, i cili sakrifikoi veten e tij për të shpëtuar nga mbytja në det të vëllanë adoleshent dhe shokun e këtij të fundit mesditën e kësaj të enjte. Ashiku nuk është menduar dy herë për të nxjerrë nga zona e rrezikut në det dy adoleshentët, por i lodhur nga sforcimi humbi betejën finale me dallgët dhe trupi i tij u gjet vetëm pas disa orësh nga Policia Kufitare në bregdetin e Sektorit Rinia në Durrës. Nëse sistemi i rojeve bregdetare do kishte qenë funksional edhe efiçent, sot Ashiku mund të ishte mes nesh si hero i gjallë. Kjo vdekje tragjike duhet të shërbejë si këmbanë alarmi për vendin që pretendon të behet Kampion Turizmi, por ku një roje bregdetare nuk paguhet as 30 mijë lekë në muaj.

I ndjeri kishte qejf futbollin, teksa në Facebook-un e tij shihet qartë pasioni që ai kishte për sportin, fushën e blertë dhe topin, ndërsa preferencë kishte skuadrën e Barcelonës

U prehsh në Paqe Anri! Ti bërë atë që shteti duhet të bëjë për qytetarët!


Shpëtoi nga mbytja vëllain dhe shokun 15-vjeç/ Ky ështe heroi 18-vjeçar Anri Kashiku(Foto)
Advertisement