Rama: “Anri Kashiku do të shpallet dëshmor i Atdheut!

Anri Kashiku do të shpallet Dëshmor i Atdheut. Vendimin e ka dhënë kryeministri Rama i cili i dorëzoi certifikatën babait të 18-vjeçarit ndersa i shprehu ngushëllime për humbjen e djalit. Anri humbi jetën duke shpëtuar vëllain e vogël dhe shokun e tij, të cilët po rrezikonin të mbyteshin në dallgët e detit Adriatik.Në një bisedë me babain e Anrit, ky i fundit është shprehur krenar për djalin e tij.Dhimbja nuk kalon asnjëherë, por jam krenar për atë që ka bërë Anri.


Advertisement