Shqiptarja ikën me pushime në Itali dhe tregon sa larg është Shqiperia…


Ndersa ne shqiperi pushimet verore jane shtrenjtuar dhe janë kthyer në problematike nje qytetare shkruan se pushimet po i kalon ne Itali ku cdo gje eshte shkelqyer…Nuk ka as mushkonja si ne Spille apo Divjake. Deti eshte i paster dhe nuk ke probleme nga skafet dhe motoret e ujit. Ne hotel te respektojne pa mase dhe higjena eshte ne formen maksimale. Qetesi dhe rehati.

Ajo shkruan:
Po i kaloj shkelqyeshem pushimet ne Sperlonga Lazio. Qetesi,sherbim, miresjellje ,pasterti dhe as mushkonja nuk ka. Me trajtojne si princeshe ne hotel ,me nderrim te perditshem biancheria dhe komoditet.

Ne plazh se ka njeri mendjen te shoh sa peca ke veshur dhe nese ke celulite,se je e re apo plake,qytetari e edukuar.

Advertisement