Këmbimi valutor ,6 gusht 2022

Dollari amerikan është blerë sot, 6 Gusht me 113.6 lekë dhe është shitur me 114.8 lekë, duke shënuar ulje në krahasim me nje dite me pare. Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.2 lekë dhe shitet me 117 lekë, duke shenuar nje qendrueshmeri me ditet e kaluara. Po ashtu edhe Paundi britanik i cili sot blihet me 136.7 lekë dhe shitet me 138.1 lekë.


Advertisement