Shifra shqetësuese/ Nga 127 të regjistruar pas humbjes së pikëve, vetëm 5 shoferë rifituan patentën

Nga 127 të riregjistruar, në 2 muaj e gjysmë, vetëm 5 shoferë e kanë rifituar Lejen e Drejtimit! Të dhënat janë publikuar nga DPSHTRR, ku rezulton se shoferët nuk e njohin teorinë dhe as nuk tentojnë ta mësojnë para riprovimit. Ndërkohë që sot ka pasur vetëm një kalues në testin e rimarrjes së Lejes së Drejtimit pas humbjes së pikëve, nga 21 kandidatë, ku në sallë u paraqitën vetëm 8.

Njoftimi nga DPSHTRR:

Vetëm 1 kalues sot në Testin e rimarrjes së Leje Drejtimit pas humbjes së pikëve, në seancën e 7-të që nga zbatimi i dispozitës së re shtrënguese me rikthim në Autoshkollë, nga 21 kandidatë për këtë seancë, ku u paraqitën në sallë vetëm 8 veta!

S’KA SHPËTIM përveç RIEDUKIMIT për ata që ne i konsiderojmë kontigjent shkelësish të rëndë të rregullave të qarkullimit, përsëritës në sjellje që rezikojnë ata dhe të tjerët në rrugë, që me aktet e reja në fuqi për të rifituar të drejtën e patentës duhet të regjistrohen nga e para në Autoshkollë e t’i rinënshtrohen testit teori-praktikë! Koka bën, koka pëson! ????

Konkluzioni: respektoni normat e qarkullimit rrugor sepse nëse do t’i humbni të gjitha pikët, do të riktheheni në Autoshkollë dhe më pas nën monitorim të rreptë do të rifitoni patentën vetëm nëse nuk keni mbi 3 gabime në pyetësorin e Normave të Sjelljes me 30 fjali si edhe nëse kaloni në testin e praktikës! Këtë kohë, angari e kosto mund t’ia shmangni vetes duke u sjellë korrekt në timon! Ju jeni problemi dhe po ju jeni zgjidhja.


Advertisement

Për t’u bërë pjesë e grupit "KorcaBlog.com" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.