Rreth | KorcaBlog.com

KorcaBlog.com u themelua, ne 18 korik 2019, si media online e pavarur, që synon të informojë me profesionalizëm dhe shpejtësi lexuesit. Në vëmendjen tonë të veçantë janë kryesisht ngjarjet në jug të vendit. Për marketing dhe çdo informacion tjetër na shkruani në

Kontakt> 📩 korcablog@gmail.com

DETAJE :

Slogani |“Prane Jush” 

Shteti | Shqipëri

Gjuha | Shqip

Adresa Shqiperi | L13,”Rruga Nesti Vreto” ,Korçe

Adresa United States | New York,Brooklyn

Faqja web | https://korcablog.com

©KorçaBlog.com 2023
News

%d bloggers like this: