BIZNESMENIA NDAN HISTORINË E RRALLË: “MBETA SHTATZANË NË MOSHËN 50-VJEÇARE…
“ËNDRRA AMERIKANE”/NGA VARFËRIA E KORÇËS, NË PRONAR I 18 RESTORANTEVE NË AMERIKË(VIDEO)
NUK IKIN MË NË HOTELE, DETEKTIVJA TREGON SE KU TRADHËTOJNË POLITIKANË DHE PERSONAZHET VIP SHQIPTAR…
HYSAJ MES LAZIO-S DHE PASIONIT PËR MAKINAT, GARAZHI I TIJ ËSHTË NJË “MINIERË ARI”
DUA LIPA VENDOS REKORDE EDHE NE VLERËN E ASETEVE TË BIZNESIT, TURNEU ‘FUTURE NOSTALGIA’ I SJELL MBI 38 MILIONË EURO..


News