“Ethno Vibe” në Korçë, koleksioni i frymëzuar nga veshjet tradicionale

 

Muzeu i stilit Ethno Vibe zhvilloi edicionin e tij të tretë në Korçë. Frymëzuar nga veshjet tradicionale vendase ky fashion show ka synim rizgjimin e dashurisë për identitet por edhe promovimin e stilistëve të rinj.

Një koleksion frymëzuar nga veshjet tradicionale korçare.

Në edicionin e tretë Muzeu lëvizës i stilit EthnoVibe solli bashkë elementë tradicionalë të veshjeve shqiptare ndërthurur me ato kontemporanë.

Sipas organizatorëve aktiviteti synon të rizgjojë dashurinë për vlerat dhe identitetin.

Ndër të tjera ky fashion show ka si qëllim edhe promovimin e stilistëve të rinj.

Me stil, elegancë dhe traditë, edicioni i tretë i Ethno Vibe mori vëmendjen e shumë qytetarëve vendas dhe të huaj.

Advertisement