Reklamoni biznesin tuaj në KorcaBlog.com

Nëse ju doni të lidhni markën tuaj me audiencën tonë, kontaktoni për detajet. Reklama do të postohet në rrjetin social facebook dhe Instagram (si postim dhe story) si imazh apo video. KorcaBlog.com numëron mbi 47 mijë ndjekës në facebook me audiencë aktive të lartë. Kohëzgjatja e reklamës në KorcaBlog.com është vetëm për periudha 1 Mujore, pas përfundimit mund të rinovohet ne rast se të dyja palët bien dakort.

Kostoja e reklamimit : 100€ / MUAJ

Paypal : Ndihmo KorcaBlog.com

Facebook:

Instagram:

Tik-Tok:

You tube:

Threads:

Faqja web | https://korcablog.com

E-mail korcablog@gmail.com

Tel: +355695851981

News

%d