Arjon Muça: “Nëse partnerja të ka tradhtuar, hap krahun në të kundërt prano tradhtinë e saj…Kaq”

Arjon Muça ishte i ftuar si opinionist në Për’puthen Prime, ku u fol për situatën mes Alvisës dhe Hysenit, ngjarje që diskutohet prej ditësh. Hyseni rrëfeu se përgjimet i ka kryer sepse është ndjerë i tradhtuar nga Alvisa, me të cilën pretendonte se ka qenë i lidhur gjatë qëndrimit në program. Ndërsa Alvisa tha se nuk ka reaguar sepse është ndjerë e shantazhuar. Arjon Muça doli në mbrojtje të saj duke thënë se asnjë akt i saj nuk e justifikon dhunën.

Arjon Muça: Ky është problemi tek meshkujt shqiptar. Ne duke bazuar aktin e tjetrit justifikojmë dhunën. Jo vëlla i dashur, nëse partnerja të ka tradhtuar, nuk ke asnjë të drejtë mbi të, as ta dhunosh, as ta përndjekësh. Të vetmen të drejtë që ke, hapi krahun nëse do, në të kundërt prano tradhtinë e saj. Kaq. Nuk ke të drejta të tjera.