Dita e madhe e shpalljes se Pavarësisë duhej të ishte një ditë gëzimi dhe bashkimi …

 

Dita e madhe e shpalljes së Pavarësisë duhej të ishte një ditë gëzimi dhe bashkimi. Mirëpo, trishtimi, dhimbja dhe goditja e rëndë na bashkoi akoma më shumë.Bashkoi Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë, Serbinë, Greqinë, Rumaninë, Italinë, Zvicrën, Francën, Turqinë, Emiratet dhe të gjithë botën mbarë! Bashkoi njerëzimin!

Faleminderit Zotit pasi jetët e humbura dhe dëmet mund të ishin më të mëdha! Faleminderit të gjithë kontribuesve!Në emër të ditës së shënuar të Shqipërisë, unë ju them që DO IA DALIM! Me Zotin para, me besimin e patundur te njëri tjetri dhe me shpresën që nuk vdes kurrë, gjunjët tona nuk përulen dhe asgjë nuk na ndal! Tërmetet do të ndalen, shtëpitë do rindërtohen dhe dhimbja do lehtësohet. Jeta do të vazhdojë dhe ne DO IA DALIM! Bashkë, deri në fund, më të bashkuar se kurrë!
Nga Julian Saraçi

Advertisement