Volkswaken nxjerr në treg “bishën“ e fundit :Ja si duket modeli më i ri Golf (fotot)

 

Volkswagen Golf 8 debutoi në Wolfsburg, që është dhe zemra e grupit të Vw, dhe e bëri këtë me një seri të gjatë inovacionesh.

Brezi i tetë i një modeli të lançuar në 1975 dhe i ndërtuar në mbi 35 milionë njësi, Golfi i ri Volkswagen bëhet më i integruar, efikas, i sigurt dhe mbi të gjitha hibrid.

Gati për të mbërritur në Itali deri në Mars të vitit 2020, Golf 8 do të ulë emetimet dhe konsumin falë motorëve të butë hibrid 48 volt dhe për herë të parë në treg do të ofrojë lidhje Car2X si një standard për dialog me infrastrukturat dhe makinat e tjera.

Dimensionet mbeten të ngjashme me versionet e mëparshme dhe tashmë mbart standarde të reja siç janë fenerët LED në të gjithë intervalin dhe opsionalisht mund të montoni Led Matrix Iq. Light.

Kjo makinë ndizet edhe nëpërmjet smartphone-it .

Advertisement