Vijojnë ndryshimet në Policinë e Shtetit/ Ja kush emërohet drejtori i ri i Policisë Rrugore

Vijojnë sërish ndryshimet në rang drejtues në radhët e Policisë së Shtetit. Mësohet se Altin Qato, është emëruar Drejtor i Policisë Rrugore në Policinë e Shtetit. Ndërsa Dhimitraq Ziu, është vendosur si zv. drejtor rendi në Policinë e Durrësit. Kujtojmë se edhe para dy ditësh, kishte një sërë emërimesh në Policinë e Shtetit. Ku renditja vijon si më postë:


Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1

Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2

Altin Lila – Komisariati nr. 3

Petrit Halo – Komisariati nr. 4

Oliger Torba – Komisariati nr. 5

Sali Skura – Komisariati Shijak

Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë

Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë