E papritur/ Holanda rivendos masa të rreja kundër Covid

Qeveria holandeze vendosi sot të rifusë masat që synojnë ngadalësimin e valës së fundit të infeksionit COVID-19, e cila përfshin bartjen e maskave, njoftoi kryeministri Mark Rutte. Masat e reja kanë të bëjnë me kartonin e COVID-it, i cili do të nevojitet nga 6 nëntori për të hyrë në muze, palestra dhe tarraca të hapura, raporton Reuters. Leja për COVID është dëshmi e një vaksinimi kundër covid ose një testi i fundit negativ .