Këmbimin Valutor, 15 nëntor 2021

Java në tregun valutor, nis mekëmbimin e Dollarit amerikan në blerje 104.1 Lekë dhe në shitje 109.3 Lekë.

Monedha e Eurozonës, sot blihet me 120 Lekë dhe shitet me 125 Lekë.

Paundi britanik blihet me 140.6 Lekë dhe shitet me 145.6 Lekë.

Franga zviceriane blihet me 113.7 Lekë dhe shitet me 118.7 Lekë

Dollari kanadez blihet me 82.6 Lekë dhe shitet me 87.6 Lekë.