“M’u mbush zemra me shpresë”/ 30-vjeçari nga Korça rrëfen gjestin human të farmacisë në Korçë…

Një qytetar nga Korça ka ndarë një histori të dhimshme e cila provon se në këtë botë ka ende njerëz zemërmirë, të cilët përkujdesen dhe ndihmojnë personat në nevojë. Ai shprehet falenderues për gjestin human që bëri vajza ndaj tij duke ju gjendur pranë me ilacet në ketë moment të vështirë

Ai shprehet:

Përshëndetje, faleminderit Farmaci Imena që me ndihmoi me ilacet e uroj shëndet dhe mbarësi të ketë ne jete dhe ne familjen. Zoti ju shperbleftë !