Koreografia madhështore/ “Tifozët Kuq e Zi” kujtojnë stadiumin “Qemal Stafa”

 

Para ndeshjes Shqipëri-Francë, ka ardhur edhe një koreografi nga fantastike nga “Tifozët Kuq e Zi”.Nga shkallët e sektorit të tyre është shpalosur një shqiponjë gjigante, teksa në sfond është stadiumi i vjetër, “Qemal Stafa”.

Ku shkruhej: “Këtu shqiponjat kanë folenë”.Banderola u hap në momentin kur po këndohej himni shqiptar, dhe ishte vërtetë diçka emocionuese.

Një kujtim edhe për impiantin e vjetër, i cili gjithashtu në vetvete mbart shumë histori si nga ndeshjet e zhvilluara aty, por edhe nga vetë tifozët të cilët kanë kujtime në shkallët e “Qemal Stafës”.

Advertisement