Duke kënduar Himnin e Flamurit ,gjesti rënqethës i studentëve në Tetovë :Lutu për Shqipërinë

 

Pas tre ditësh nga tërmeti tragjik që u mori jetën 50 njerëzve dhe ka lënë të plagosur mbi 650 të të tjerë, shqiptarë të Kosovës dhe Maqedonisë janë solidarizuar me të prekurit.

Nxënësit e SH.M të Mjekësisë – Tetovë shpalosin FLAMURIN GJIGANT, “LUTU PËR SHQIPËRINË”!

Dita e Flamurit të gjeti të lëkundur mirëpo jo të mposhtur, e jona Shqipëri! Na bashkoi të gjithë shqipëtarëve anë e mbanë ngaqë dhimbja yte është edhe dhimbja jonë.Në këtë ditë të errët Nëntori, mes dhimbjesh e lutjesh, ne nxënësit e shkollës së mesme Medicinale bashkëndjejmë dhimbjen me ty!

Mbahu Shqipëri, mbahu, se nuk thyhesh dot Ti!

Lutu për Shqipërinë, ndërsa në pah binte një flamur gjigand kuq e zi që në fund studentët e puthin atë !

Advertisement