Çfarë nuk u pa nga publiku? Elvanës i ndodh e papritura në performancën live të Festivalit të Këngës

 

Elvana Gjata u ngjit në skenën e Pallatit të Kongreseve, natë e parë të Festivalit të Këngës për të performuar këngën e saj “Me tana”.Një ndër pretendentet për të fituar çmimin e parë dhe të drejtën për të përfaqësuar Shqipërinë në Eurosong, artistja kishte përgatitur edhe një performancë me trupën e baletit të Albi Nako Dance, ku ndërthurte edhe 3 valle të Shqipërisë.

Elvana Gjata

Por në pjesën më kulmore të performancës, Elvanës i ndodhi një incident të cilën ajo u përpoq dhe e kaloi me sukses, por që ishte një element i rëndësishëm i koreografisë.

“Shamia” e kuqe e famshme e performancës i ra Elvanës nga pantallonat dhe siç shihet edhe nga video ndonëse artistja e kishte deri në gjysmë të koreografisë, në pjesën më kulmore iu desh të performonte pa të.

Një incident ky si për të larguar syrin e keq, por që ylli i “Me tana” e kaloi me sukses dhe sikur të mos kish ndodhur asgjë./pamfleti

 

Advertisement