Nënkalimet, Erion Braçe bën batuta: “Unë futem, Bashës i prishen flokët, Ramës i hiqet koka” (VIDEO)

Në seancën e kësaj të hëne në Kuvend, ish-zv/kryeministri dhe deputeti i PS-së Erion Braçe foli për nënkalimet, ku batutat nuk i kurseu. Braçe ngriti shqetësimin e dy rrugëve në Lushnje që lidhin shumë fshatra në zonë me njëra tjetrën.Braçe tregoi me foto se si mbikalimet janë lënë përgjysmë dhe kërkoi nga ministrja të dinte se a kanë qenë ato të përfshira në projekt apo jo dhe pas kësaj qeveria ti japë zgjidhje situatës.

Brace tha :

“Këtu? Në ajër….As nuk hipën dot dhe as nuk zbret dot. Urdhëroni dhe një tjetër. Mbikalim tjetër ky. Edhe një mbikalim tjetër, edhe një tjetër? Edhe një mbikalim tjetër, ky është i njëjti. Ndërkohë që ky këtu është nënkalim. Jam i bindur që kryetarit të Opozitës i prishin flokët, kryetarit të Qeverisë i heqin kokën”.