Lulzim Basha
:”Rama-Berisha-Meta janë në një koalicion të fshehtë….ata janë Trekendshi i Bermudës”

Akuzat e forta të Lulzim Bashës sot për të tre RAMA-BERISHA-META që janë në një koalicion të fshehtë, ku secili ruan interesat financiare të tij dhe nuk prekin realisht njeri-tjetrin, ishin akuza që drithëruan Kryeministrin.
Basha akuzoi hapur për pazar të fshehtë Edi Ramën, Sali Berishën dhe Ilir Metën. Ata të tre, sipas Bashës, janë “Trekendshi i Bermudës” (sipas historisë në këtë trekëndësh po hyre në mes nuk del më, pra mbytesh).