Këmbimi valutor 18 Nentor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërsa Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje. Franga Zvicerane nuk ka pësuar ndryshime.

Dollari: Blihet 107, Shitet 107.8

Euro: Blihet 121.3, Shitet 121.9

Paundi Britanik: Blihet 143.4, Shitet 144.8

Franga Zvicerane: Blihet 114.7, Shitet 115.6