Sot 3 qershor, shënohet dita Botërore e Biçikletës….

Dita Botërore e Biçikletës flet për “përfitimet e përdorimit të biçikletës – një mjet transporti i thjeshtë, i përballueshëm, i pastër dhe i përshtatshëm për mjedisin”,Për të shënuar këtë rast, Kombet e Bashkuara kanë shpërndarë një kartolinë të veçantë të Ditës Botërore të Biçikletave në Twitter. “Mësoni më shumë për përfitimet e biçikletave, të cilat përdoren në mbarë botën si mënyra të thjeshta, të përballueshme dhe efikase të transportit të qëndrueshëm”, thuhet në Twitter.

Advertisement