Rama jep emrin: Bajram “Bega kandidat për president”

Kryeministri Rama ka deklaruar pas mbledhjes së kryesisë, se emri i PS që do të shkojë në kuvend për presidentin do të jetë Bajram Begaj, Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë. Nesër pritet që të bëhet miratimi në Grupin Parlamentar të PS dhe pasdite në orën 18:00 do të shkohet për votim në seancë plenare.Kujtojmë që në raundin e katërt nevojiten vetëm 71 vota.

Advertisement