Skënderbeun duan ta “djegin” kompani dhe disa përsona të cilët dyshohen dhe janë nën hetime për lidhje me mafjen

 

Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare, klubi i Skënderbeut, thekson se denimi vjen nga kompani si Sportradari dhe Federbetit të cilët dyshohen dhe janë nën hetime për lidhje me mafjen…!

Klubi i Korçës ka publikuar para pak minutash disa artikuj që lidhin këto 2 kompani me mafian. Drejtuesit e Skënderbeut janë të bindur se janë të pafajshëm dhe drejtësia nuk do të vonojë.

POSTIMI I SKËNDERBEUT:

Si ka mundësi që Skënderbeun duan ta “djegin” këto kompani dhe disa përsona të cilët dyshohen dhe janë nën hetime për lidhje me mafjen?

Nga Sportradar deri tek Presidenti i Federbet i cili ka sulmuar personalisht Skënderbeun…

Ka dhe nga ata që kërkojnë dhomave private prova kundrejt pagesave ilegale…

Drejtësia nuk do të vonojë❗️

 

Advertisement