Për festa në Korçë/ Rezervimet janë bërë që gjatë muajit nëntor

 

Korça ngelet një nga Qytetet më të vizituara në Shqipëri.Prej kohesh eshte një prej destinacioneve te preferuar për ata që zgjedhin që për festat e fundvitit të bëjnë diçka ndryshe.
Në hotelet dhe bujtinat e Korçës rezervimet kanë nisur herët dhe thuajse të gjitha janë mbyllur prej nëntorit ndërsa ka ende edhe pak vende për ata që do të vendosin diçka në momentin e fundit. Dekori i ngrohtë, krishtlindjet ne prag ….kultura….gatimet tradicionale dhe serenatat janë elementet kryesorë që i bëjnë festimet të veçanta në këtë qytet.

Ndërthurja e atmosferës festive me atraksionet turistike por edhe aktivitetet e veçanta që ky qytet ofron ka bërë që Korça të jetë ndër më të kërkuarat në ditë festash. Pas mbrëmjeve në Korçe dhe bujtinave në qytet ditët mund të kalohen mes Dardhës Voskopojës dhe Boboshticës apo edhe atraksioneve të tjera që ky qytet ofron.

Për thuajse 4000 turistë që kanë zgjedhur Korçën duket se ky qytet ka gjetur mënyrën për të ofruar diçka për të gjitha grupmoshat, argëtimin, traditën ,klimën dhe elementë të tjerë që e bëjnë ndër qytetet më të kërkuara për të pushuar.

Advertisement