Mira Konçi dhe Shpëtim Saraçi i japin fund martesës?!

Çifti i njohur shqiptar i ka dhënë fund martesës pas shumë viteve së bashku.Mira Konçi dhe Shpëtim Saraçi nuk janë më bashkë.Para katër viteve ata u shpërngulën së bashku në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndërsa kompozitori së fundmi është parë në Shqipëri gjersa Mira dhe vajza e tyre Era vazhdojnë të qëndrojnë në SHBA. Dyshimet forcohen edhe me faktin se dyshja nuk kanë asnjë foto të përbashkët në rrjete sociale dhe nuk ndjekin njëri-tjetrin. /Albeu