Me fustane dhe makijazh/ Meshkujt në Big Brother VIP vishen si femra(Video)

Në Big Brother VIP përveç debateve, banorët shpesh krijojnë edhe situata të ndryshme qesharake. Të shtunën, meshkujt e shtëpisë më të famshme në Shqipëri kanë vendosur që të vishen dhe trukohen si femra, duke bërë kështu për të qeshur femrat e shtëpisë dhe telespektatorët që i ndjekin.Kjo lojë ka ardhur në sajë të faktit se banorët kanë bërë një muaj që janë në shtëpi dhe kanë vendosur ta festojnë me të qeshura dhe lojëra të ndryshme.Femrat e shtëpisë kanë qenë ato të cilat iu kanë ndihmuar djemve që të bëjnë makijazhin, për të arritur dukjen e tyre si femra.Kjo lojë ka bërë për të qeshur edhe fansat në rrjetet sociale, të cilët kanë komentuar me të qeshura për situatën e krijuar.