Këmbimi Valutor, 11 nëntor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë e Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik, ndërsa Dollari ka pësuar rënie. Ndërkohë Euroja nuk ka pësuar ndryshime.

Dollari: Blihet 105.7 Shitet 106.5

Euro: Blihet 122.3 Shitet 122.9

Paundi Britanik : Blihet 142.5 Shitet 143.5

Franga Zviceriane: Blihet 115.2 Shitet 116