Shqipëria si një meme e madhe/ Kryetari bashkisë “inaguron” rrugën më të çuditshme (FOTO)

Banorëve të disa fshatrave malorë të Bulqizës u ka sosur durimi duke pritur ndonjë investim nga qeveria socialiste. Ata kanë mbledhur bashkë lekët dhe në bashkëpunim me kryetarin e Bashkisë së qytetit Lefter Allën e kanë ndërtuar vetë “rrugën”. Për të kuptuar thonjëzat duhen parë fotot më poshtë, që tregojnë se Alla ka parë nga afër investimin dhe e ka reklamuar në Facebook gjithë krenari, duke e inspektuar vetë sikur të kishte ndërtuar një autostradë…ndersa bëhet fjalë për vetëm dy shtresa betoni të hedhura sa për të kaluar gomat e makinës.

Kryebashkiaku shkruan:


“Falë dëshirës dhe vullnetit për të bashkëpunuar, #BashkiaBulqizë mundësoi bazën materiale të nevojshme, ndërsa vetë banorët kryen pjesën tjetër të punës” shkruan Alla në Facebook, duke reklamuar përfundimin e punimeve.

Kryebashkiaku nuk ka vënë re ndonjë gjë të çuditshme, por komentet në profilin e tij janë perla….

Ore rruge eshte kjo!? Sa viza ke hequr perpara se te beje kete?” i shkruan një prej komentuesve, duke i kujtuar videon me kokainë, për të cilën Lefter Alla përfundoi në SPAK.


“Po dumdumi me 3 goma? Apo është teknologji e vjetër kjo?

“O Lefter paske bere korsi edhe per gomarin”

“Paske bere kanal me korsi bicikletash anash”

“bravo jeni per tu nxjere ne librin guiness”

“Tallje k… me at popull ju vraft zoti se populli ka vdek”

“Ka punu me plan tjetri jo kot me kot ! Neser pasneser e hap kanal ate pjesen ne mes dhe del kanal vadites fiks 🤣🤣 çudira alla shqiptarçe” tallet një tjetër.