Skandali në Sarandë/ Pasi ‘ngopeshin’ vetë me të miturën 13-vjeçe,Policët e nxirrnin në qytet si pr*stitutë (Detaje të rënda)

Dy burra të moshuar u kapën duke kryer marrdhënie me një minorene 13-vjeç. Por jo vetëm kaq. Pasi kënaqeshin vetë ata e nxirrnin nëpër Sarandë për të ushtruar pr*stitucion. Pjesë e skandalit se*sual që përfshiu Sarandën, ku një 13-vjeçare është abuzuar seksualisht nga oficeri i Komisariatit të Policisë Kufitare Sarandë ishte dhe bashkëpunëtori i punonjësit e policisë, Stefan Koloi, 62 vjeç. Koloi bënte rolin e tutorit dhe te dy personat abu zonin se*sualisht me vajzën të cilën më pas e përdornin për prostitucion të miturën në Sarandë .