Këmbimi Valutor, 21 nëntor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros , ndërsa Paundi Britanik, Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Dollari: Blihet 107 Shitet 107.8

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.7

Paundi Britanik: Blihet 143.4 Shitet 144.7

Franga Zvicerane: Blihet 115 Shitet 115.9