Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi zgjidhen nënkryetarë të PD

Një garë më e ngushtë ishte për postin e nënkryetarëve, të cilën e fituan deputetët Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashi. Boçi mori 123 vota ndërsa Bylykbashi mori 107 vota.Agron Shehaj dhe Belind Këlliçi të cilët gjithashtu kandidonin për numrin dy të PD, nuk kanë arritur të zgjidhen. Këlliçi ka marrë 92 vota, ndërsa Shehaj 73 vota. Për zgjedhjen e strukturave të reja drejtuese të PD votuan 211 anëtarë të Këshillit Kombëtar.

Sekretar Përgjithshëm

Flamur Noka 57 vota

Arben Ristani 54 vota

Nënkryetarët

Luçiano Boçi 123 vota

Oerd Bylykbashi 107 vota

Belind Këlliçi 92 vota

Agron Shehaj 73 vota

Sekretariatet
Organizatat Partnere – Megi Balliu 103 vota

Transport, luftë kundër Korrupsionit dhe pronat – Lediana Mandia 101 vota

Të drejtat e njeriut – Bislim Ahmetaj 127 vota

Organizata për Burimet njerëzore – Ervin Minarolli 149 vota

Integrimi Europian – Edmond Spaho 127 vota

Marrëdhëniet me publikun – Jola Hysaj 111 vota

Të përndjekurit politikë – Lorenc Luka 112 vota

Emigracioni dhe Diaspora – Indrit Hoxha 104 vota

Pushteti vendor – Ylli Asllani 113 vota

Ligjet dhe Çështjet zgjedhore – Ivi Kaso 144 vota

Kryetar të gjykatës së partisë – Adriana Kalaja 126 vota

Anëtar të Gjykatës së Apelit – Elton Bano 144 vota

Advertisement