Pogradec,aty ku qetesia ka emrin e ujrave

 

Qetesia perreth eshte si serumi. Kete natyre seksi eshte mekat ta keqperdoresh.

Pogradec,

aty ku qetesia ka emrin e ujrave,

ndersa vegimet duken si mjelma.

Perhumbja e bardhe me horizontin

Fle mbi fronin e Malit te Thate.

Perzierja me qindra kujtime përcëllonjëse….

Pogradeci nje qytet dinamik i cili zbukurohet aq shume prej diellit dhe bukurise natyrore

Spektaklet e perendimit te diellit jane vertet te ralla !

Advertisement