Me the te dua

 

Parashqevi Simaku është një këngëtare e njohur shqiptare ndërsa repertori i saj përfshin një numër të madh këngësh e interpretimesh, që e kane bëre këngëtaren shumë të dashur për publikun ku spikat ne menyrë te vecantë kenga me titull :

“Më the të dua”

Njihet për zërin e saj të veçantë dhe të ëmbël, duke bërë kështu që ti jape jetë artit të saj.

Parashqevi Simaku

 

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Më the të dua por nuk mu besua
Mos folen zogjtë apo pemët
Mos ishte zhurma e erës
Unë ty tu luta
Qe mua të më thuash
Të dua pranë, ty te dua

Mos folen ujrat e pranverës
Mos folen udhët plot
Mos folen udhet plot njerëz

 

Prapë unë ty tu luta
Qe mua të më thuash
Të dua pranë, ty te dua
Prapë unë ty tu luta
Qe mua të më thuash
Të dua pranë, ty te dua

Mos foli kush
N’atë, n’atë prush,

N’atë gusht e n’atë prush
N’ata mos foli
Apo tjetër kush
N’atë gusht e n’atë prush
N’ata mos foli
Apo foli kush

Mos foli hëna përmes degesh
A gonxhet qe do çelin

Gonxhet qe do të çelin nesër
Prapë unë ty tu luta
Qe mua të më thuash
Të dua pranë, ty te dua
Prapë unë ty tu luta
Qe mua të më thuash

Të dua pranë, ty te dua

N’atë gusht e n’atë prush
N’ata mos foli
Apo foli kush
N’atë gusht e n’atë prush
N’ata mos foli
Apo tjetër kush

N’atë gusht e n’atë prush
N’ata mos foli
Apo tjetër kush
N’atë gusht e n’atë prush

N’ata mos foli
Apo tjetër kush
Kokën lehtë e vure
E vure ti tek mua
Të dua pranë, ty te dua
Më unë ty s’tu lutë

Që mua të më thuash
Të dua pranë, ty te dua

Kokën lehtë e vure
E vure ti tek mua
Të dua pranë, ty te dua
Më unë ty s’tu lutë
Që mua të më thuash
Të dua pranë, ty te dua

 

Advertisement