Lëkundet Korça,ja sa ishte magnitura…

Disa minuta më parë një lëkundje tërmeti është regjistruar në Korçë. Lëkundja me magnitudë 2. 9 ballë u regjistrua 10 km nga Korça dhe thellësi 2 km. Javët e fundit, në vendin tonë, në qytetë të ndryshme të vendit janë shënuar lëkundje tërmeti, duke shkaktuar panik tek qytetarët .