Monitoronte aktivitetin/ Kapet “mat” 41vjeçari shqiptar i rrjetit të prostitucionit në Itali

Një 41-vjeçar shqiptar në Itali u arrestua pasi dyshohet se është i përfshirë në një skemë prostitucioni. Teksa policia ka shtuar kontrollet në zonën e Bolsanos, ku dyshohet se ushtrohet ky aktivitet kriminal, aty ka evidentuar shqiptarin i cili qarkullonte në të gjithë zonën.41-vjeçari dyshohet se ishte roja që spiunonte mbarëvajtjen e aktivitetit si dhe bënte transportin e vajzave që dyshohet se ishin pjesë e këtij rrjeti. Gjatë kontrollit policia i gjeti 7000 euro cash që dyshohet vijnë nga aktiviteti kriminal. Në fund policia sekuestroi paratë e gjetura si dhe makinën që përdorte shqiptari.